Anunț

Dragi părinți, având în vedere decretarea stării de urgență și prelungirea perioadei de suspendare a activității școlare și pentru a înlătura efectele negative ale acestei situații, vom desfășura activități pe platforma asq.ro conform programului comunicat de coordonatorul clasei. În plus, se vor transmite prin email, whatsapp și alte mijloace de comunicare online -schițe de lecții, fișe de lucru, teme pentru portofolii și aplicații.

Dragi elevi, este o situație specială! Nu trebuie să uităm că NU e vacanță! Vom trece cu bine peste această perioadă mai dificilă dacă vom continua să comunicăm și să lucrăm ÎMPREUNĂ! Lecțiile se transmit conform orarului zilnic și conform planificării pentru fiecare disciplină. Pentru activitățile pe platformă se va respecta intervalul orar precizat în programul transmis.

NB: Activitatea on-line nu constituie alternativă a cursurilor școlare. Ea este o complementaritate a școlii propriu-zise având scopul menținerii preocupării pentru învățătură a elevilor și asigurarea unei recuperări mai ușoare a materiei la reluarea cursurilor.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.