Intalnire cu Mos Craciun

Toate obiceiurile și tradițiile care vin odată cu sărbătorile de iarnă, ne aduc împlinire sufletească. Nu putem renunța la mirosul cozonacului și al portocalelor, la luminițele care ne încălzesc sufletele și mai ales, la persoanele dragi alături de care ne simțim acasă.

Dar în seara de Ajun așteptăm un oaspete important și foarte drag. Este prietenul nostrum, al tuturor- fie că suntem copii, adolescent sau seniori, fie că trăim în Europa, America sau Australia. În seara de Ajun, bonomul și generosul Moș Crăciun ne vizitează pe toți, cu sacul plin de daruri și bucurii.

Într-o lume în care totul se desfășoarea pe repede înainte, în era digital și a vitezei, Moș Crăciun reușește o performanță care nu e deloc de neglijat: să fie mereu în trend, iubit și așteptat, așa cum este el- un moșuleț plinuț și vesel, care vine cu sania lui trasă de reni.

Elevii clasei a III a B de la Școala Gimnazială Nr. 43 „Ferdinand”, chiar dacă totul s-a desfășurat într-o manieră deosebită de ceea ce era în mod obișnuit, s-au întâlnit cu Moș Crăciun, au cântat colinde, au stat la povestit cu Moș Crăciun, i-au spus ceea ce-și doresc pentru ei și familiile lor. A fost o seara magică, chiar dacă totul a fost on-line.

SĂRBĂTORI FERICITE!