100 de zile de școală

Pe data de 21.02.20202 elevii clasei Pregătitoare C coordonați de doamna învățătoare Fătu Oana au sărbătorit 100 de zile de școală .

               Pentru fiecare zi petrecută la școală, am completat calendarul și am numărat cu nerăbdare până la 100. Copiii percep mai ușor timpul de școală daca e fracționat în unități mai mici  și vor învăța să se autoaprecieze raportându-se la timpul care a trecut și să își seteze scopuri noi. Combinăm o mulțime de activități în jurul lui 100, îi învățăm pe copii valoarea timpului care trece frumos , creativ și cu folos.

Ultima săptămână am dedicat-o acestei aniversări, realizând o unitate de învățare complexă, integrată , pornind de la cartea 100 Day Worries. Cartea prezintă modul în care o fetiță încearcă să adune 100 de obiecte.  Încă de la începutul anului, copiii s-au străduit și ei să își creeze propriile colecții, pe care le-au prezentat azi în fața colegilor. Ajutaţi de părinţi, au realizat colecţii de 100 de obiecte: dinozauri, scoici, cărți, jucării, magneți decorativi, nasturi ,monede, jetoane, dopuri, etc. A rămas deschisă și lista celor 100 de cuvinte frumoase și fapte bune!