Multumesc, iubita mama!

💐Ziua Internațională a femeii este sărbătorită anual pe data de 8 martie pentru a comemora atât realizările sociale, politicile și condițiile economice ale femeilor, cât și discriminarea și violența care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii.
💐Ziua Internațională a Femeii a fost adoptată în 1977, printr-o rezoluție a Adunării Generale a ONU, care a sărbătorit pentru prima dată Ziua internațională a femeii pe 8 martie, în 1975 — Anul internațional al femeii.
💐S-ar putea spune ca Ziua femeii, Ziua mamei se aniverseaza din timpul grecilor antici. In fiecare primavera, ei o celebrau pe mama tuturor zeilor, Rhea. In aceasta zi, pamantenii sarbatoreau odata cu ei, femeia-mama, infaptuitoarea tuturor fiintelor vii si emblema a renasterii perpetue.
💐Pentru a marca acest eveniment emoționant pentru noi toti, elevii clasei a III -a C, îndrumați de dna Prof. Anișoara Damian au realizat lucrări artistico-plastice, au recitat poezii si au intonat cântece, oferind astfel “buchete muzicale” celei mai dragi ființe, mama, intr-o activitate intitulată “Multumesc, iubita mama!”